For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Si të hap llogari në shpallje24?

    Thjeshtë klinoni në ikonën e parë sipër në anën e jathtë, pastaj në mënyrë automatike kaloni në pjesën plotësimit të dhënave për regjistrim. Pasi ti keni plotësuar kliko Register. Me këtë hap përfundon procesi i hapje së llogarisë. Të dhënat tuaja pastaj mund ti ndryshoni pase të jeni kyqur me të dhënat gjat regjistrimit.

  • Si mund ta ndryshoj Profilin?

    Pasi të jeni regjistruar duhet të kyçeni me detajet e llogarisë. Pasi të jeni kyqur gjeni ikonën sipër në anën e djathtë me të gjelbër. Pasi të keni klikuar ikonën shfaqen 3 alternativa Profile/cart/Logout >> zgjedhni Profile dhe nga ai panel mund ti ndryshoni detajet tuaja


Top

Nëse keni shpallje për të publikuar regjistrohu, ne ju kontaktojmë,  ose na dergoni në shpallje24@gmail.com

Me sukses jeni regjistruar

There was an error while trying to send your request. Please try again.

shpallje24.com will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.