For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Dizajner Grafik ( 3 Praktikant )

Dizajner Grafik ( 3 Praktikant )

Mundësi e mirë të bëheni pjesë e një ekipi të shkëlqyeshëm!  ELV Group vazhdon me dhënien e mundësisë për të plotësuar vendet e lira të punës.  Nëse jeni person kreativ dhe I motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.   Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient […] Lexo më shumë

Vende të lira pune – Asistente të Shitjes

Vende të lira pune – Asistente të Shitjes

A&M Clothes hape vend të lire pune për:  Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes  Punonjës: të rregullt  Orari i punës: i plotë  Vendi i punës: Prishtinë  Afati për Aplikim: deri më 24/09/2020 Detyrat e Asistentit të Shitjes:  Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,  Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë […] Lexo më shumë

Recent Comments

    Archives

    Categories

    • No categories

    Top