For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Punëtor për ngjyrosje
    1 photos

    Punëtor për ngjyrosje

    Vazo Sh.p.k, shpall konkurs Pozita: Punëtor për ngjyrosje: Detyrat dhe përgjegjësitë: Të ketë përvoje pune. Përparësi kanë ata që kanë përvojë në ngjy...

    View Ad

Top