For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
 • Sektoristë, Arkatare
  1 photos

  Sektoristë, Arkatare

  KONKURS PUNËSIMI Tregu Group kërkon të zgjerojë familjen e saj duke shpallur konkurs pune për këto pozita: Sektoristë (Meshkuj) Arkatare Detyrat dhe p...

  View Ad
 • Sektorist
  1 photos

  Sektorist

  Tregu Group kërkon të zgjerojë familjen e saj duke shpallur konkurs pune për: Sektoristë (Meshkuj) Detyrat dhe përgjegjësitë: Përvojë pune të shitjes ...

  View Ad
 • Arkatare
  1 photos

  Arkatare

  KONKURS PUNËSIMI Tregu Group kërkon të zgjerojë familjen e saj duke shpallur konkurs pune për: Arkatare Detyrat dhe përgjegjësitë: Përvojë pune të shi...

  View Ad

Top