For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
  • Shitëse
    1 photos

    Shitëse

    Konkurs pune – Dyqani ELEKTROAM në magjistralën Ferizaj-Prishtinë shpall konkurs për pozitën Shitëse. Përgjegjësitë dhe Detyrat: Zbaton aktiviteteve t...

    View Ad

Top