For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

VISIONHEALTH shpall konkurs per 30 agjent te shitj

  • VISIONHEALTH shpall konkurs per 30 agjent te shitj
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 18, 2020
Skadimi : May 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Kompania Gjermane VISIONHEALTH kerkon 30 Agjentë/e te shitjes ne gjithe Kosoven

Ne kohen kur te gjitha Kompanite boterisht kane veshtiresi dhe reduktojn numrin e punetoreve, ne si Kompani jemi te hapur dhe ju ofrojme mundesi punesimi.

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëhere aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

Te ketë Patent shofer te kategoris B,

Te kenë veturë personale,

Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte),

Arsimimi i mesem (te pakten),

Çiftet kan perparesi (Mashkull Femer),

Kompania ofron kushte shume te mira pune

Page me standard Evropiane,

Udhetime te rregullta Jashte vendit,

Seminare ne baza mujore,

Trajnime dy javore,

Certifikim pas trajnimeve,

Mundesi pune edhe Jashte vendit.

Te gjithe te interesuarit te aplikojn permes kesaj email adrese aplikoketu@outlook.com

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni 045100094 prej ores 10:00 deri 18:00.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top