For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Shitës/e

Vende të lira pune – Asistente të Shitjes

 • Vende të lira pune – Asistente të Shitjes
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : September 2, 2020
Skadimi : September 24, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

A&M Clothes hape vend të lire pune për:

 •  Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes
 •  Punonjës: të rregullt
 •  Orari i punës: i plotë
 •  Vendi i punës: Prishtinë
 •  Afati për Aplikim: deri më 24/09/2020

Detyrat e Asistentit të Shitjes:

 •  Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,
 •  Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,
 •  Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit:

 •  Mirëpret klientët,
 •  Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,
 •  Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,
 •  Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,
 •  Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

 •  Arsimimi i mesem ose i lartë
 •  Shkathtësi të mira matematikore / numerike,
 •  Shkathtësi të mira komunikuese,
 •  Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,
 •  Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.
 •  Kontakt reference.

MËNYRA E APLIKIMIT:

 •  Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com
 •  Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top