For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

15 – Vende të lira pune

  • 15 – Vende të lira pune
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 19, 2020
Skadimi : March 30, 2020
Lokacioni : Prishtinë

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje, Monitorim dhe reagim të sistemeve të sigurisë (alarm & kamera), Instalim, servisim dhe mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë.

DELTA Security Sh.p.k ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune.

Delta Security shpall konkurs:

Pozita: 4 Operator në Qendrën Monitoruese 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

– Njohja e pajisjeve te punës ne Qendrën e monitorimit

– Ruajtja dhe siguria e pajisjeve dhe dokumenteve të kompanisë

– Monitorimi 24/7 i pajisjeve të komunikimit, dhe pajisjeve për monitorimin e sistemeve te sigurisë.

– Aftësi te mira komunikimi dhe koordinimi me ekipet ne teren (patrullat, rojet, tekniket, etj.)

– Zbatimi i detyrave tjera relevante të kërkuara nga baza dhe hierarkia

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

– Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;

– Aftësi te mira kompjuterike

– Përvoja e punës një vjeçare në lëmin mon

– Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;

– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

– Aftësi për të punuar në situata stresuese;

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin Furra Qerimi 1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.

Pozita: Teknik Instalues

Përshkrimi i Detyrave: 

Instalim, servisim dhe mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë, (Sistem alarmi dhe kamerave të sigurisë).

 Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët: 

Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;

Pervojë pune në montimin e sistemeve të sigurisë (Sistem alarmi dhe kamerave të sigurisë);

Të posedoj patent shofer;

Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

Aftësi për të punuar në situata stresuese;

Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

 Afati dhe forma e aplikimit: 

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 09:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin Furra Qerimi1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz. 

Pozita: Agjent Marketingu;

Përshkrimi i Detyrave: 

Promovimi dhe shitja e shërbimeve dhe sistemeve të sigurisë;

Gjetja dhe mirëmbajtja e klientëve të rinjë;

Si dhe aktivitete tjera rreth marketingut;

 Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët: 

Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;

Përvojë pune një vjeçare në Shitje;

Të posedoj patent shofer;

Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

Aftësi për të punuar në situata stresuese;

Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

 Metoda e pagesës: 

– Pagë fikse dhe bonus ne bazë të përformancës.

Afati dhe forma e aplikimit: 

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 09:00 deri 17:00 në zyrën qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin Furra Qerimi1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.

 

Pozita: Punëtorë I Sigurimit Fizik – 15 Persona 

Lokacioni: Prishtinë dhe Lipjan.

Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm – përparsi kanë persona të licencuar për siguri fizike nga Ministria e Punëve të Brendëshme.

Vendi i punës Roje I Sigurisë në objekte Institucionale dhe private.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët: 

– Te kenë te përfunduar së paku shkollën fillore;

– Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;

– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

– Aftësi për të punuar në situata stresuese;

– Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09.00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin Furra Qerimi 1, kati IV-të), Prishtinë, ose i dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim është i hapur deri 30.03.2020, çdo ditë nga ora 09:00 deri ne ora 17:00.

JU MIREPRESIM!

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top