For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Vende të lira pune

  • Vende të lira pune
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 3, 2020
Skadimi : March 29, 2020
Lokacioni : Prishtinë -Ferizaj- GJILAN

Shtëpia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune:

Pozitë: MONTERA ME PËRVOJË

Kushtet:  

Shkollimi: Shkolla e mesme e përfunduar (e preferuar)

Mosha e preferuar: 20-40 vjeçare

Të ketë patent shofer (e preferuar)

Për më shume lajmerohu tek ne, mbrapa ish Komunes se vjeter te Fushe Kosoves ose ne tel 049937845.

 

POZITA: SHITËSE NË SALLON MOBIN GJILAN

Kushtet:  

1) E domosdoshme përvoja e punës në shitje.

2) Të jetë e shkathët dhe komunikative.

Për aplikim duhet të paraqiteni përsonalisht në MOB IN GJILAN:  

Mob: 049 937 813  

TEL: 038 535 018 / Ext: 145.

Ose te dergoni CV në Email:

info@mobin-ks.com

 

POZITA: SHITËSE NË SALLON MOBIN FUSHE KOSOVE

Kushtet:  

1) E domosdoshme përvoja e punës në shitje.

2) Të jetë e shkathët dhe komunikative.

Për aplikim duhet të paraqiteni përsonalisht në MOB IN FUSHE KOSOVE:  

Tel: 038 535 018 / Ext: 144  

Mob: 049 937 855

Ose te dergoni CV në Email:

info@mobin-ks.com

 

POZITA: SHITËSE NË SALLON MOBIN FERIZAJ

Kushtet:  

1) E domosdoshme përvoja e punës në shitje.

2) Të jetë e shkathët dhe komunikative.

Për aplikim duhet të paraqiteni përsonalisht në MOB IN FERIZAJ:  

Tel: 038 535 018 / Ext: 135

Mob: 049 937 812

Ose te dergoni CV në Email:

info@mobin-ks.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top