For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Hotelieri

Vend i lir pune Kamarier, Banakier

  • Vend i lir pune Kamarier, Banakier
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 12, 2020
Skadimi : April 1, 2020
Lokacioni : Prishtinë, Obiliq

KONKURS PËR HOTELERI

a) Kamariera, b) Banakiera

Lokacionet: Prishtinë, Obiliq 

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

Aftësi të mira komunikimi;

Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;

Respektimi i rregullave në punë;

Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;

Njohja e mirë e punës me kompjuter;

Njohja e gjuhës angleze përparësi;

Patent shofer kategoria – B.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes email adreses

hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00 – 17:00 në nr.:

+386 49 940014

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top