For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

Vend i lir – Pozita- 1 Agjent/e i/e Shitjes

  • Vend i lir – Pozita- 1 Agjent/e i/e Shitjes
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 26, 2020
Skadimi : March 15, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Citysale shpall Konkurs

Pozita- Agjent/e i/e Shitjes 

Citysale është web platformë që ofron mundësi unike të marketingut për bizneset për promovim dhe shitje online të produkteve/shërbimeve të tyre.

https://www.citysale.co/sq/index/  

Mardhanje të rregullt pune me pagë baze dhe bonuse shtesë në baze të shitjes

Për qytetet: Prishtinë, Prizren, Gjilan, Pejë, Ferizaj, Mitrovicë, Gjakovë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:  

• Ka njohuri të mirë të web platformës Citysale.co dhe shërbimeve të saj.

• Prezanton tek klientët-bizneset web platformën Citysale.co

• Realizon vizita në terren dhe mban takime të rregullta me klientë-biznese.

• Identifikon dhe krijon kontakte-cakton takime me klientët potencial dhe kujdeset për klientët ekzistues;

• Mban të dhëna të sakta për aktivitetin-takimet e realizuar si dhe raporton arritjen e objektivave të shitjes;

 

Aftësitë / Kualifikimet / Eksperienca:

• Njohuri te mira dhe pervoje pune ne fushen e shitjes dhe marketingut medial-mediat online

• Të ketë kontakte dhe përvojë të bashkëpunimit me biznese të ndryshme;

• Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;

• Njohuri te mira kompjuterike dhe të gjuhës angleze

 

Dërgo CV-në në email në: citysalekosova@gmail.com

Vetëm kandidatet e përzgjedhura ftohen në intervistë.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top