For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Teknik & Operator ne Makine Prodhuese

  • Teknik & Operator ne Makine Prodhuese
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 3, 2020
Skadimi : May 29, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Rahovec

RITUPACK SH.P.K. me seli ne fsh. Fortesë (Bellacerrkë), Komuna e Rahovecit, e cila merret me prodhimin e artikujve te plastikes per paketim dhe ushqim shpall konkurs per:

  • Teknik ose operator per Ekstruder
  • Teknik ose operator per Termoforming
  • Teknik ose operator per Injektim

Te interesuarit mund te dergojne CV ne e-mail adresen tone elektronike info@ritupack.com ose t’i dorezojne ne zyret tona ne Fsh. Fortese, Komuna e Rahovecit.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top