For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Team Member në Restaurant

  • Team Member në Restaurant
  • Team Member në Restaurant
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 18, 2020
Skadimi : June 11, 2020
Orari : Jo i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Për aplikim na shkruani dhe dërgoni CV në email:

jobs@kfc-kosova.com apo info@kfc-ks.com me subject emrin e restaurantit për të cilin aplikoni

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top