For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Student për Akademinë Gjermane

  • Student për Akademinë Gjermane
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 22, 2020
Skadimi : April 5, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Student për Akademinë Gjermane

Sutherland fton studentët entuziast për të qenë pjesë e ekipit tonë të mrekullueshëm që të vijojnë Akademinë Gjermane për të përmirësuar njohuritë gjuhësore. Nëse jeni duke kërkuar të ndërtoni një karrierë përmbushëse dhe jeni të sigurt që keni aftësi dhe përvojë për të na ndihmuar të kemi sukses, ne dëshirojmë të punojmë me ju!

Akdademia Gjermane financohet nga Sutherland dhe kandidatëve të suksesshëm ju ofrohet mundësi punësimi dhe zhvillim karriere në Sutherland.

Kualifikimet e kërkuara:

Shkollë e mesme/diploma fakulteti apo përvojë relevante

Niveli B1 i gjuhës Gjermane në të shkruar dhe në të folur

Komunikativ dhe i/e motivuar për t’i ofruar shërbime konsumatorëve

Përgjegjësite e studentit:

Të vijoj me rregull kursin

Të jetë aktiv gjatë orëve mësimore

Të jetë i gatshëm dhe entuziast të filloj punën në Sutherland pas përfundimit të Akademisë

Ju lutem të kontaktoni ekipin tone të Rekrutimit për të shfaqur interesimin tuaj për këtë mundësi të mahnitshme: kosovo.careers@sutherlandglobal.com , apo në: +383 49 955 470, ose aplikoni direkt Këtu

Afati i fundit për aplikim: 05.04.2020.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top