For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Vozitës

Shofer per kamion dhe bager

  • Shofer per kamion dhe bager
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 7, 2020
Skadimi : May 15, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Kompania Pozhegu Brother SHPK Me seli ne Prishtine,

Shpalle konkurs per keto 2 pozita te punes.

  • Pozita 1: Nje shofer per vozitje te kamionit dhe bagerit. (Pra te kete njohuri per vozitjen e dy mjeteve motorike kamion dhe bager)
  • Pozita 2: Nje shofer per vozitje vetem te kamionit. (Pra te kete njohuri per vozitjen e mjetit motorik kamionit)

Per keto pozita te punes ju lutem kontaktoni me nr e telefonit 044805829

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top