For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Shitës/e

Shitëse

 • Shitëse
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 7, 2020
Skadimi : May 14, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Ferizaj

Konkurs pune

– Dyqani ELEKTROAM në magjistralën Ferizaj-Prishtinë shpall konkurs për pozitën Shitëse.

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në dyqan
 • Është përgjegjëse për sallon, raportimin dhe barazimin e arkës
 • Organizon dhe vendos produktet nëpër rafte
 • Kujdesit për shërbim të klientëve
 • Zhvillon detyra tjera të natyrës së punës

Kualifikimet Profesionale

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Eksperience pune në shitje për të paktën 1 vit
 • E motivuar dhe ambicioze
 • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe nder-personale
 • Njohja e gjuhës angleze është e preferuar

Të interesuarat mund të dërgojnë Cv e tyre në email adresën : elektroam@live.com ose kontakto në telefon L 044507087 më së largu deri me datën 14.05.2020

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top