For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Shitës/e

Shitëse

  • Shitëse
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 4, 2020
Skadimi : May 17, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtine

A&J,kërkon Shitëse (femër) me experiencë në fushën e Tekstilit

Kandidatja për këtë vend pune duhet të plotësoj kushtet e mëposhtme:

  • Të ketë mbi 1 vit eksperiencë pune në fushën e shitjeve të Tekstilit
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi, bashkëpunimi dhe të dijë të punojë në grup.
  • Duhet të jetë e përkushtuar, pozitive dhe punëtore.
  • Aftësi për të bindur dhe për të ndikuar tek të tjerët
  • Të jetë fleksibël në oraret e punes.

Të interesuarit të dergojnë CV të shoqëruara me foto në adresën:aj.underwear@gmail.com

Tel. : +38349600535

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top