For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Familjare Shpallje Shërbime

Shërbime Pastrimi

€0.00

  • Shërbime Pastrimi
Përshkrimi
Çmimi : €0.00
Data : February 16, 2020
Lokacioni : Ferizaj

Ofrojme keto sherbime

Bejme pastrimin e shtepive ; banesave dhe lokaleve

Mund te na kontaktoni ne kete numer

Tel ; 044172869

email ; mendi_f_16@hotmail.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating

Shpallje të ngjashme

Top