For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Elektricistë

Serviser i frigoriferave dhe mirëmbajtës

  • Serviser i frigoriferave dhe mirëmbajtës
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : June 18, 2020
Skadimi : July 18, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Serviser i frigoriferave dhe mirëmbajtës i pajisjeve elektrike.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

I kryen punët në harmoni me procedurat e menaxhimit.

  • Kryen edhe punë tjera të cilat i kërkohen nga personat kompetent.
  • Të kryej servisimet e frigoriferave në teren dhe në servis.
  • Të bëjë kontrollimin e frigoriferit për të ardhur deri tek diagnostifikimi.
  • Të kontrolloj dhe monitoroj sistemin qendror i ftohjes.
  • Tu jap udhëzime punëtorëve dhe klientve rreth përdorimit të frigorifrit;

Kriteret dhe kushtet e nevojshme:

  • Të posedoj patentë shoferin valid në kategorinë B.
  • Të posedojë së paku shkollimin e mesëm.
  • Kandidati duhët të jetë në gjendje të punojë me orarë fleksibil të punës.
  • Të jetë bashkëpunues dhe me aftësi të shkëlqyera komunikuese.

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n e tyre përmes e-mail adresës: b.njerzore@kajmakfood.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top