For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Arkatare

Sektoristë, Arkatare

  • Sektoristë, Arkatare
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 3, 2020
Skadimi : May 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

KONKURS PUNËSIMI

Tregu Group kërkon të zgjerojë familjen e saj duke shpallur konkurs pune për këto pozita:

Sektoristë (Meshkuj)

Arkatare

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë.
  • Përgjegjësi për sektorin e caktuar.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Apliko për tu bërë pjesë e një vendi të ngrohtë me kushte të mira pune.

Si të aplikoni?

Kandidatët e interesuar, mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:

Online në Web: www.tregugroup.com

Email Adreses: info@tregugroup.com

Apo dergoni CV-në në Viber: +383 49 933 576

Ju mirëpresim!

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top