For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Punëtorë Teknik (2), Banakier/e (2), Kamarier/e (2

  • Punëtorë Teknik (2), Banakier/e (2), Kamarier/e (2
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 25, 2020
Skadimi : June 10, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

AUTO ZONE – është kompani e cila zhvillon aktivitet tregëtar në fushën e pajisjeve dhe dekoreve të veturave dhe operon në dy qendrat kryesore të Kosovës në Prishtinë dhe Prizren. Ofron kushte bashkëkohore për klientët dhe të punësuarit.

Pozita e punës:

  • Punëtorë Teknik (2 pozita) – Prishtinë
  • Banakier-e (2 pozita) – Prizren, Prishtinë
  • Kamarier-e (2 pozita) – Prizren, Prishtinë

Inkurajohen të aplikojnë edhe Femrat edhe Meshkujt duke e dërguar një CV të shkurtër dhe ju sigurojmë se aplikacionet do të shqyrtohen në mënyrë të barabartë.

Përshkrimi i Punës:

Shërben klientët për produktet apo sherbimet,

Informon për kërkesat e klientëve,

Zbaton detyrat e dhëna nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara

Së paku shkollimi i mesëm i përfunduar,

Përvojë pune sipas pozitës,

Njohuri të gjuhëve lokale,

Të posedojë aftësi të mira komunikuese,

Aftësi për të punuar në ekipe.

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara mund të na kontaktojnë duke derguar te dhenat personale, numrin e telefonit dhe informata mbi pervojen e punës në e-mail adresën e kompanisë: autozonecenter@gmail.com

Konkursi është i hapur deri me 10 Qershor 2020.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top