For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Punëtore në Market & Punëtor për Autolarje

  • Punëtore në Market & Punëtor për Autolarje
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 19, 2020
Skadimi : March 31, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Valoni Petrol me adresë në Veternik, Prishtinë, ka shpallur vende të lira pune për pozitat:

PUNËTOR PËR AUTOLARJE

PUNËTORE NË MARKET (Femër)

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

Përvoja e mëparshme në punë të njejtë do të konsiderohet përparësi;

Aftësi të mira komunikimi;

Përgatitja shkollore – minimum shkolla e mesme;

PUNËTOR PËR AUTOLARJE

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

Përvoja e mëparshme pune në Autolarje.

Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme;

Respektimi i rregullave në punë.

Për të aplikuar, kontakto në numrin: 044/575-884

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top