For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Punëtore në Market dhe Punëtor në Autolarje

  • Punëtore në Market dhe Punëtor në Autolarje
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 30, 2020
Skadimi : August 14, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Valoni Petrol me adresë në Veternik, Prishtinë, ka shpallur vende të lira pune për pozitat:PUNËTORE NË MARKET (Femër)PUNËTOR PËR AUTOLARJEPUNËTORE NË MARKET (Femër)

 

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Përvoja e mëparshme në punë të njejtë do të konsiderohet përparësi;
  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Përgatitja shkollore – minimum shkolla e mesme;

 

 

PUNËTOR PËR AUTOLARJE

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Përvoja e mëparshme pune në Autolarje.
  • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme;
  • Respektimi i rregullave në punë.

Për të apliku, kontakto në numrin: 044/575-884

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top