For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Punëtorë në Fabrikë

  • Punëtorë në Fabrikë
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 16, 2020
Skadimi : April 25, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Leoni Group shpall konkurs për pozitën:

  • Punëtorë në Fabrik

Detyrat e punës

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjerë sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail info@leonigroup.net 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur dhe që kanë derguar CV sipas kerkesës tonë ftohen në intervistë.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top