For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Punëtor për ngjyrosje

  • Punëtor për ngjyrosje
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 3, 2020
Skadimi : June 2, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Obiliq

Vazo Sh.p.k, shpall konkurs

Pozita: Punëtor për ngjyrosje:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Të ketë përvoje pune.

Përparësi kanë ata që kanë përvojë në ngjyrosje të veturave (Autolacker).

Të jetë i motivuar dhe i saktë në punë.

Të iu permbahet rregullave të kompanisë.

Të ketë ide per zgjidhjen e problemeve që mund të hasen me përzierjen e ngjyrave.

Vazo sh.p.k (Milloshevë) është kompani partnere me Fleur-Ami e cila ndodhet në Gjermani. Merremi me punimin e dekorimeve te kopshtit. Produktet tona jane kryesisht vazo të punuara prej polisterit.

Për aplikim mund te na thërrisni në numrin e telefonit +383 49 454 338 (Viber & Whatsapp) nga ora 09:00 deri më 16:00 ose mund të dërgoni e-mail (apo CV) ne : visar.shabani@vazo-ks.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top