For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Pastrues

Punetor/e per pastrim te objektit

  • Punetor/e per pastrim te objektit
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 18, 2020
Skadimi : May 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Deçan

Kompania Kristal B ofron pune per:

Pastrues/e – 2 pozita (nje mashkull dhe nje femer)

Në objektin GOGAJ AG – DEQAN.

Kushtet:

Pervojë pune në pastrim

Të jete i/e gatshëm të punoj ne grup

Orari i pershtatshem 8orë + kontrate e rregullt pune.

Pagesa sipas marrveshjes.

Te interesuarit të na kontaktojn në numrin e telefonit 049 348 468 ose ne email-in kristal_b@hotmail.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top