For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Developer

Programer / Zhvillues Softueri / Praktikant

  • Programer / Zhvillues Softueri / Praktikant
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 6, 2020
Skadimi : May 1, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Appdec në vazhdimesi mban të hapur konkursin për pranimin e praktikantëve në fushën e Zhvillimit të Softuerit (Software Development and Testing).

Të interesuarit, duhet të kenë njohuri të mira teorike në fushen e zhvillimit të softuerit dhe në njërën nga gjuhet programuese C# apo JAVA.

Mund të aplikojnë edhe ata që në të kaluaren mund të kenë aplikuar (nuk janë pranuar) apo nuk janë ftuar në intervistë.

Gjatë kohës së pandemisë praktika mbahet nga distanca ‘remote’.

Aplikimi bëhet në web faqen appdec.com/apply

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top