For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Familjare Shpallje Shërbime

Pastrim i tepihave Eco clean Ari

€1.00

  • Pastrim i tepihave Eco clean Ari
Përshkrimi
Çmimi : €1.00
Data : May 22, 2020
Lokacioni : Gjithë Kosova

Të gjithë i duan tepihat e pastër.

Ne ju ofrojm pastrim profesional të tepihave.

Pastro tepihun për vetëm 1€ m2, dhe përfito dezinfektimin e tij falas.

Thirr tani në 📲044 410 499

Viber & Whatsapp +383 44 410 499

Ose na shkruaj në inbox📩

Pastrimi i tepihave Ari ju mirëpret.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top