For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Shpallje Paluajtshmëri Objekte

Objekt afarist 800m2 me qira në Pejton

€0.00

  • Objekt afarist 800m2 me qira në Pejton
  • Objekt afarist 800m2 me qira në Pejton
  • Objekt afarist 800m2 me qira në Pejton
  • Objekt afarist 800m2 me qira në Pejton
  • Objekt afarist 800m2 me qira në Pejton
  • Objekt afarist 800m2 me qira në Pejton
Përshkrimi
Çmimi : €0.00
Lloji : Qera
Data : February 1, 2020
Gjendja : Pa përorur
Lokacioni : Prishtinë

Objekti gjendet në Pejton në rrugën krysore dhe ka gjithsej 3 kate plus bodrumin.

Objekti posedon ngrohje qëndrore me Termokos, parking për 20 vetura, posedon dy hyrje dhe ndriqim të lartë.

Objekti ndodhet në një nga pozicionet më të mira në qytet sepse është në qendër të qytetit.

Objekti mund të përdoret për veprimtari të ndryshme biznesi: Afarizëm ( Ambasadë, Zyre, Administrat, Bank, Kompani sigurmev, Spital etj)

Secili kat ka nga 200m2 dhe hapsirat mund të ndryshohen sipas nevojës.

Objekti posedon kuzhinën dhe banjot.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating

Shpallje të ngjashme

Top