For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Monter

Montues per dyer garazhave

  • Montues per dyer garazhave
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 4, 2020
Skadimi : May 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Pejë

Konkurs pune

Kerkojme puntore me lokacion ne Prishtine,Fushe Kosove dhe Drenas (montues per dyer te garazhave)

Pozite:2

KRITERET PËR PUNËSIM

  • Te kete te perfunduar shkollen e mesme
  • Te kete pervoje pune se paku 2 vite
  • Te punoje me orar te rregullt

BENIFITET

  • Kontrat pune sipas ligjeve ne fuqi
  • Sigurim shendetesor
  • Pagese te rregullt

APLIKIMI:Duhet derguar CV-ne ne e-mail:info@kras-group.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top