For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Mjeshtër/Monter i mobiljeve nga druri

  • Mjeshtër/Monter i mobiljeve nga druri
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 3, 2020
Skadimi : March 31, 2020
Lokacioni : Prishtinë - Vranidoll

Fabrika për përpunimin e drurit GATERI SHPK, me seli në Vranidoll – Prishtinë, shpall konkurs për vend të lirë pune.

Pozita: Mjeshtër /Monter i mobiljeve nga druri 

Kushtet: 

Përvojë pune 2 vjeçare në:

Prodhimin dhe montimin e shkallëve,

Prodhimin e verandave,

Prodhimin e tavolinave, kuzhinave etj.

Për më shumë informacione mund të kontaktoni në: 044 257 703 

Ose të dërgoni CV në email :

info@gateri-ks.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top