For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Tjetër

Mjeshtër

  • Mjeshtër
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : July 3, 2020
Skadimi : July 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtine

Konkurs per pune

“Kras Group” sh.p.k ne Prishtine shpall konkurs per keto vende pune:

Mjeshter (Alumin-PVC) – 1 Pozite

  • *Biografija juaj (CV)
  • *Te kete njohuri te mire ne Alumin-PVC
  • *Te kete pervoje pune se paku 3 vite(te deshmoj me kontrat pune)

Çka ofron komanija:

  • Kontrat pune
  • Sigurim jetesor
  • Pushimi sipas ligjeve ne fuqi
  • Trainime profesionale mbrenda dhe jasht vendit.

Cv-ja te dergohet ne email:info@kras-group.com ose ne viber +383 45 900 977

Afati i aplikimit deri ne plotesimin e vendeve te lira.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top