For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Laborant

Mikrobiolog/e

  • Mikrobiolog/e
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 6, 2020
Skadimi : April 17, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Laboratori AvicenaKS hap konkurs për Mikrobiolog/e.

Orari i punës: 

  • I/e punsuari/a do të punojë 6 ditë në javë.
  • Orari punës do të jetë 4 orë.
  • Vetëm kandidatët të cilët janë fleksibile dhe i përshtaten orarit te punës do te thirren për intervistë.

Lokacioni:

  • Laboratori Avicena,rr.Radovan Zogoviq,Prishtinë

Paga:

  • Pagesa do të bëhet me marrëveshje.

Si të aplikoni: 

Dërgoni CV-te tuaja së bashku me një fotografi në avicenaa.ks@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është më datën: 17.04.2020, ora 16:00.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top