For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Menaxher

Menaxher i rrjetit të pompave

 • Menaxher i rrjetit të pompave
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 1, 2020
Skadimi : February 27, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Planifikimi i detyrave dhe pergjegjesive ne vendin e punes;
 • Menaxhimi i puneve dhe personelit ne te gjithe rrjetin e pompave;
 • Menaxhimi i ruajtjes dhe rritjes se shitjes ne te gjitha pikat shitese;
 • Maksimizon rentabilitetin duke siguruar kontrollin e punes, monitorimin e saktesise ne pune;
 • Mirembane ambientin duke kontrolluar pastertine, cilesine e sherbimeve dhe monitorimin e pergjithshem ne pune;
 • Permireson dhe ngrite, reputacionin e departamentin duke pranuar verejtje ne pune per permbushjen e kerkesave te reja te ndryshme, duke eksploruar mundesite per te shtuar vleren e arritjeve te punes;
 • Perpilimi i raporteve te punes dhe raportimi i tyre tek menaxhmenti i larte;
 • Ruajtja e raporteve kolegiale me departamentet dhe ne sektoret e tjera te kompanise.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

 • Menaxhimi I njerezve, planifikimin, ngritja e punes ne grup, dhenja e informacioneve kthyese, sherbimi ndaj klientit;
 • Fakulteti ekonomik perparesi me master;
 • Njohja e gjuhes angelize e domosdoshme;
 • Patent shofer katergoria B;
 • Pervoje pune minimum 3 vjet.

Aplikimi duhet te behet vetem online duke derguar CV-në tuaj me foto pemes e-mail adreses:

hr.shell.rks@gmail.com

Nee subjekt le te shenohet pozita per te cilen aplikoni.

Informata shtese prej ores: 8:00-17:00 ne tel:+38649940014

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top