For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

Konsulent ndaj Konsumatorit – gjuhë Gjermane

 • Konsulent ndaj Konsumatorit – gjuhë Gjermane
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : June 11, 2020
Skadimi : July 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Sutherland është themeluar në ShBA në vitin 1986 dhe është kompani globale që mirret me proceset e bizneseve. Në Kosovë është hapur në vitin 2017 dhe ka rreth 250 të punësuar që ofrojnë përkrahje teknike dhe kujdes ndaj klientëve për tregun Gjerman.

Sutherland është në kërkim të kandidatëve gjermanfolës që dëshirojnë të punojnë për platformën lidere në botë për shitje online.

Cilat janë detyrat e juaja?

 •  Të Përgjigjeni në pyetjet, kërkesat dhe ankesat e konsumatorëve duke iu ofruar zgjidhje korrekte
 •  Të ofroni informata aktuale mbi produktet dhe shërbimet e Klientit tonë
 •  Sjellje dhe komunikim profesional në komunikim me telefon dhe në të shkruar me e-mail.
 •  Të mirëmbani relacione me konsumatorët dhe prezantoni kompaninë në mënyrë profesionale.

Çka presim ne nga ju?

 •  Nivel shumë të mirë të gjuhës gjermane (në të shkruar dhe të folur)
 •  Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
 •  Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime
 •  Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta
 •  Aftësi adaptimi me dinamikën e punës

Çka përfitoni ju nga ne?

 •  Paga konkurruese
 •  Benefite shtesë (Sigurim Shëndetësor, mbulim të shpenzimeve të transportit, bonuse)
 •  Trajnim intenziv dhe i vazhdueshëm me standarde dhe kualitet global për kujdes ndaj konsumatorit
 •  Mundësi zhvillimi profesional

Nëse ju përshtaten kriteret e përmendura dërgoni CV e juaj në gjuhën angleze ose gjermane.

Mund të na kontaktoni në:

E: Kosovo.careers@sutherlandglobal.com;

Tel.: +383 49 955 470

Linku për të aplikuar: Këtu

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top