For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Tjetër

Konsulent i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë It

  • Konsulent i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë It
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 26, 2020
Skadimi : May 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Këshilltarë i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë Italiane

Sutherland është themeluar në ShBA në vitin 1986 dhe është kompani globale që mirret me proceset e bizneseve. Në Kosovë është hapur në vitin 2017 dhe ka rreth 250 të punësuar që ofrojnë përkrahje teknike dhe kujdes ndaj klientëve.

Sutherland është në kërkim të kandidatëve italian-folës që dëshirojnë të punojnë në pozitën Këshilltarë i Kujdesit ndaj Konsumatorit me Gjuhë Italiane.

Cilat janë detyrat e juaja?

Të përgjigjeni në pyetjet, kërkesat dhe ankesat e konsumatorëve duke iu ofruar zgjidhje korrekte

Të ofroni informata aktuale mbi produktet dhe shërbimet e Klientit tonë

Sjellje dhe komunikim profesional në komunikim me telefon dhe në të shkruar me e-mail.

Të mirëmbani relacione me konsumatorët dhe prezantoni kompaninë në mënyrë profesionale.

Çka presim ne nga ju?

Nivel shumë të mirë të gjuhës italiane (në të shkruar dhe të folur)

Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese

Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime

Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta

Aftësi adaptimi me dinamikën e punës

Çka përfitoni ju nga ne?

Paga konkurruese

Benefite shtesë (Sigurim Shëndetësor, mbulim të shpenzimeve të transportit, bonuse)

Trajnim intenziv dhe i vazhdueshëm me standarde dhe kualitet global për kujdes ndaj konsumatorit

Mundësi zhvillimi profesional

Ju mund të kontaktoni ekipin tonë të Rekrutimit për të shfaqur interesimin tuaj për këtë mundësi të mahnitshme në: kosovo.careers@sutherlandglobal.com, apo në: +383 49 955 470, ose duke klikuar ne linkun: http://sf.joinsutherland.com/tp/rj6.svZQ9.e.K

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top