For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Pastrues

Konkurs për Pastruese

  • Konkurs për Pastruese
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : June 4, 2020
Skadimi : June 30, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prizren

Restaurant “Te Halimi” Sh.P.K. shpall:

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës:

Pastruese

“Restaurant TE HALIMI” Sh.p.k. me seli kryesore në Prizren, është restaurant me traditë shumëvjeçare në gastronomi i cili ofron kushte profesionale duke i plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare, si dhe duke ju mundësuar ngritje të suksesshme në karrierë profesionale në gastronomi. Kërkohet plotësimi i pozitës së lartëcekur për nevojat e Restaurantit në Prizren (Abi Çarshi).

Nga Kandidatët kërkohet:

Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;

Të kenë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;

Të kenë paraqitje profesionale;

Aftësi të mira komunikuese;

Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);

Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në të bashkangjitur në email adresën info@tehalimi.me

Në subject të ceket pozita për të cilin aplikoni. Nuk pranohen forma të tjera të aplikimit. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top