For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Shitës/e

Kërkohet Shitese

  • Kërkohet Shitese
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 4, 2020
Skadimi : May 31, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Pejë

Konkurs pune,

Kerkojme puntore (shitese) me lokacion ne Pejë (shitjen e aksesoreve nga Alumini dhe PVC)

Pozite:1

KRITERET PËR PUNËSIM

Te kete te perfunduar shkollen e mesme

Te kete pervoje pune si shitese

Te punoje me orar te rregullt

BENIFITET

  • Kontrat pune sipas ligjeve ne fuqi
  • Sigurim shendetesor
  • Pagese te rregullt
  • Te ardhurat personale fillestare jane 300€ Bruto.

APLIKIMI:Duhet derguar CV-ne ne e-mail:info@kras-group.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top