For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e shpalljes

Punë Shitës/e

Kërkohet Shitës

 • Kërkohet Shitës
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : June 18, 2020
Skadimi : June 30, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Vushtrri

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 19 (nëntëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, Lipjan dhe Vushtrri.

Aktualisht Aztech Shpk kërkon të rekrutojë shitës me orar të plotë;

Shitës/e në Vushtrri

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 •  Mirëpritja e konsumatorëve dhe ofrim i shërbimeve,
 •  Këshillon klientët duke u ofruar atyre sqarime për produktet,
 •  Ndihmon konsumatorët për të bërë zgjidhej duke ndërtuar raporte të besueshëm-duke ofruar sugjerime dhe opinione,
 •  Në bashkëpunim me menaxher-in/en organizon punët dhe përkujdeset që dyqani të jetë në përputhshmëri me instruksionet e kompanisë,
 •  Raporton vonesat në liferim të mallit dhe defektet e produkteve,
 •  Sigurohet që çmimet e produkteve të jenë të vendosura dhe te azhurnuara,
 •  Bën rregullimi dhe renditjen e produkteve sipas instruksioneve,
 •  Monitoron dhe mirëmban dyqanin,
 •  Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet:

 •  Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë,
 •  Preferohet së paku 1 (një) vit përvojë pune në shitje,
 •  Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
 •  Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
 •  Njohuri shumë të mira në kompjuter dhe produkteve që shet kompania,
 •  Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
 •  Preferohet të jene me vendbanim afër pikave të shitjes,
 •  Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.

 Ne ofrojmë:

 •   Orar fleksibil të punës,
 •   Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 •   Mundësi reale të zhvillimit profesional,
 •   Njohje të teknologjive sipas trendëve të zhvillimit, dhe
 •   Pagë konkurruese.

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore:

Afati për aplikim deri me datë:30.06.2020. Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top