For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Mjekë

Kërkohet Infermier

  • Kërkohet Infermier
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 30, 2020
Skadimi : August 12, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Organizata Human Care shpall konkurs pune për Poliklinikën e saj:1 (një) Infermier (mashkull)  

Kushtet: 

Licenca për punë nga Ministria e Shëndetësisë apo Oda e Infermierëve të Kosovës

Të mos ketë përvojë të punës

Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar metodat e punës

Të gjithë kandidatët e interesuar mund ti dërgojnë CV-në së bashku me licencën në email adresë: office@hckosovo.org

Konkursi është i hapur deri më 20 prill 2020

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top