For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Call Center

Kerkohet Call Agent – Remote

  • Kerkohet Call Agent – Remote
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : April 19, 2020
Skadimi : May 16, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Rreth kompanise:

O.T Capital eshte një kompani nderkombetare ne fushen e telekomunikimit e cila eshte në rritje dhe në kërkim të njerëzve me vlera dhe njerëz me ambicie që duan të rriten profesionalisht dhe të ndertojne karrieren e tyre.

Per te permbushur kerkesat e klienteve tane ne jemi duke kerkuar Agjent te cilet do te punojne nga Shtepia:

– ne gjuhen Gjermane dhe

– ne gjuhen Angleze

Per tu bere pjese e ekipes ju duhet te keni:

-PC/laptop,

– Headphones, lloji i deshiruar -voip(usb) supported,

-dhe sigurisht Internet

Ne si ekipe ofrojme:

Suportin ne aspektin e imperlemtimit te te gjitha App’s te nevojshme dhe konfigurimin si dhe trajnimet e nevojshme per punen efektive,

Kualifikimet/Kërkesat:

• Njohje te Gjuhes Germane/Angleze,

• Shkathesi komunikimi

• Eksperienca ne shitje perben avantazh

• Fleksibilitet dhe pune ne grup

• Energjetik dhe I motivuar

Orari I punes:

Full time English/German 10:00-19:30

Part time German: 14:30 – 19:30

Te gjithe te interesarit te dergojne CV-t e tyre ne adresen tone hr.ot.capital@gmail.com

Ju njoftojme se vetem kandidatet potencial te cilet do te selektohen nga ana jone do te kontaktohen per interviste te cilat do te mbahet me Skype keshtu qe sigurohuni te keni dhe nje adrese ne aplikacionin Skype.

OT Capital Team

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top