For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Hotelieri

Kamarier/e, Banakier/e, Hostess

  • Kamarier/e, Banakier/e, Hostess
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 23, 2020
Skadimi : March 8, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Per nje nga klientet tane kryesor ne Qatar, ADMC International shpall vende te lira pune ne profilet:

 

Kamarier/e

Banakier/e

Hostess

Kriteret e punesimit: 

Njohja e gjuhes angleze

Eksperience ne fushen e aplikimit

Aftesi per te punuar ne grup dhe per te perfituar pune me rroge konkuruese ne treg

Aplikoni në adresën e e-mailit g.ajazi@admc-usa.com

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top