For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Inxhinier

Inxhinier i Ndërtimtarisë

  • Inxhinier i Ndërtimtarisë
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 25, 2020
Skadimi : March 24, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Shoqëria “Ingenieurbüro Stevens GmbH” nga Fronhofen i Gjermanis në bashkëpunim me shoqërinë “Ingenieurbuero Stevens” SH.P.K” Fushë Kosovë shpallë konkurs për një vend pune Inxhinier të Ndërtimtarisë.

Profili juaj:  

 Studime: Studimet e përfunduara në fakultetin e Ndërtimtaris drejtimi konstrukitiv , (Master, Dipl. Ing., Bachelor)

Provoj pune: Të ketë përvoj ne krijimin e planeve te armatures,vizatime teknike si dhe statikë.

Njohuri me Programe: 

– Allplan (2D-3D)

– MS-Office (Word, Excel)

-Tekla (e dobishme)

Aftesitë personale:  

– Aftësi të konsiderushme për menaxhimin e punës

– Fleksibel në orar të punës

– Efikasitet dhe shoqërueshmëri

– Si dhe kryrja e pavarur e punëve

Vendi i punës:

– Vendi i punës në Prishtinë

A e kemi terhequr interesin tuaj? Atëher na dergo aplikimin tuaj deri me

Aplikacionet mund të dërgohen deri me 24.03.2020 në Email-adresën: p.maliqi@stevens-ing.com .

Per më shumë informata mund të na vizitoni në webfaqen: www.stevens-ing.de.

Dokumentacioni për aplikim duhet të ketë:

– Kërkes me shkrim

– CV me të dhënat kryesore personale dhe fotografi

– Kopje (Scan) te diplomes apo çertifikates nga Univerziteti

– Dëftesa të notave nga Universiteti

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top