For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Familjare Shpallje Shërbime

Dyer te brendshme Italiane

€79.00

  • Dyer te brendshme Italiane
Përshkrimi
Çmimi : €79.00
Data : April 16, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Dimensionet : 200x90cm dhe 200x80cm
Korniza standarde perfshihet ne cmim( 22-26) , ndersa korniza 28-32cm(10€ extra)
Përbërja e derës : Pjesa e brendshme e derës është e kufizuar me dru masiv 7cm dhe i ka pesë shtylla të drurit në brendësi të derës
Pjesa e jashtme e derës është e punuar me mediapan(MDF) 8mm
Mediapani është i mbështjellur me folje PVC 0.21mm e cila është rezistente ndaj lagështisë, është e qëndrueshme dhe pastrohet shume lehtë.

– Cmimi është pa montim dhe per dyert pa Xham
Ju Mirëpresim !

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top