For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Dizajn

Dizajner Grafik ( 3 Praktikant )

  • Dizajner Grafik ( 3 Praktikant )
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : January 19, 2021
Skadimi : February 1, 2021
Orari : Jo i plotë
Lokacioni : Prishtinë

Mundësi e mirë të bëheni pjesë e një ekipi të shkëlqyeshëm! 

ELV Group vazhdon me dhënien e mundësisë për të plotësuar vendet e lira të punës. 

Nëse jeni person kreativ dhe I motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. 

 Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik. 

Elv Group është në kërkim të kandidatëve të motivuar të cilët dëshirojnë ta gjejnë vetën në fushën e Dizajnit Grafik. 

Pozita: Praktikant Dizajner Grafik (3 vende) 

 KUALIFIKIMET

  • Diplomë e shkollës së mesme, I preferuar universiteti në drejtimet komunikim vizuel, dizajn grafik
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situate të ndryshme;
  • Të jetë energjik, të jetë me vetë iniciativë;
  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Të jetë I motivuar, kreativ dhe fleksibil për punë.
  • Të ketë njohuri elementare në paketën e Adobes (Photoshop, Illustrator, InDesign)
  • E preferueshme: Patent shofer (Kat. B)

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në email sales@elvonline.netKonkursi është i hapur deri më datën: 01 Shkurt 2021  

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 



Lokacioni
Post your rating

Shpallje të ngjashme

Top