For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Dizajn

Arkitekt/e, Dizajn Interier dhe Shitës/e

 • Arkitekt/e, Dizajn Interier dhe Shitës/e
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : June 11, 2020
Skadimi : July 10, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prizren

Konkurs për plotesimin e vendeve të punës në Prizren për:

 • Arkitekt/e,
 • Dizajn Interier,
 • Shitje

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn,
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Përvojë të gjerë me Archicad dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.

Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.

Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: era.kubati@binni.biz apo ne numrin e telefonit +38345101852

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top