For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Shitës/e

Arkatare, Sektorist/e, Depoist

  • Arkatare, Sektorist/e, Depoist
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : February 10, 2020
Skadimi : February 21, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Pozita të hapura:

  • Arkatare
  • Sektorist/e
  • Depoist

Mënyra e aplikimit:

Dërgo CV në: hr@interex-supermarket.com

Subjekti: Pozita dhe qyteti

Tërhiqni aplikacionin në pikën e INTEREX në Prishtinë dhe plotësoni formularin

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top