For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Shitës/e

A&M Outlet hape vend të lire pune

  • A&M Outlet hape vend të lire pune
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : March 15, 2020
Skadimi : August 14, 2020
Lokacioni : Prishtinë

A&M Outlet hape vend të lire pune për:

• Pozita e kerkuar: Asistente të Shitjes / Arkatare

• Punonjës: të rregullt

• Orari i punës: i plotë

• Vendi i punës: Prishtine, Kurriz

• Afati për Aplikim: deri më 17/03/2020

Detyrat e Asistentit të Shitjes: 

• Mirëpret dhe shërben klientët,njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve,

• Përkujdeset për sektorin e caktuar,bënë organizimin vizuel të mallit,

• Percjellë artikujt e shitur,evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Menaxheri i dyqanit.

Detyrat Arkatarit: 

• Mirëpret klientët,

• Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit,me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare,

• Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj,

• Plotëson raporte të ndryshme të shitjes,

• Raporton tek Menaxheri i dyqanit dhe Departamenti i Financave në Administratë.

Kualifikimet

• Arsimimi i mesem ose i lartë

• Shkathtësi të mira matematikore / numerike,

• Shkathtësi të mira komunikuese,

• Njohuri të mira të programëve kompjuterike dhe të gjuhës Angleze,

• Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake.

MËNYRA E APLIKIMIT: 

– Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email: hr@am-clothes.com 

– Ju lutem të vendoset në subjekt Pozita dhe Qyteti

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top