For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Call Center

Agjent telefonik – Remote

  • Agjent telefonik – Remote
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 18, 2020
Skadimi : July 5, 2020
Lokacioni : Prishtinë

Kompania Commffice eshte nje kompani nderkombetare e cila operon ne fushen e telekomunikimit tash e 6 vite.

Ne si kompani jemi duke synuar qe te zhvillojme edhe me tej veprimtarine tone edhe ne tregun kosovar dhe ne kete rast kemi hapur konkurs per pranimin e kandidateve te cilet duan te punojne Remote nga shtepia.

Commffice eshte ne kerkim te:

-Agjenteve ne gjuhen Gjermane dhe Angleze

Ne ofrojme:

-Implementimin dhe konfigurimin e te gjitha aplikacioneve te nevojshme per pune,

– trajnimet e nevojshme,

-Orar fleksibil te punes

-Pagese ne baze te performances

Ju si kandidat potencial duhet te posedoni:

-PC/Laptop,

-headphones, te preferueshme voip(usb) supported,

-Internet

Kualifikimet/Kërkesat:

-Te keni njohuri te gjuhes per te cilen aplikoni, Gjermane/Angleze,

-Te keni shkathtesi ne komunikim,

-Eksperienca ne shitje perben avantazh

-Te jeni fleksibil dhe I perqendruar,

-Energjetik dhe I motivuar per pune ne grup
Nese mendon se I permbush kriteret tona te cekura me lart ateher apliko duke dërguar CV në email adresen tone: hr-k@commffice.com dhe ekipa jone do te rishikoj aplikacionin tend me kujdes.

Te dhenat tuaja do te mbeten konfidenciale dhe vetem kandidatet e rrethit te ngushte do te kontaktohen per interviste e cila do te mbahet perms Skype.

Suksese,

Commffice TM.

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top