For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Punë Agjent

Agjent Shitje, Administrate

 • Agjent Shitje, Administrate
Përshkrimi
Lloji : Kërkohet
Data : May 7, 2020
Skadimi : May 20, 2020
Orari : Orari i plotë
Lokacioni : Prishinë

EP-DEA N.T.P me seli ne Hajvali, Prishtine shpall konkurs per plotesimin e vendeve te punes

KONKURS

 • Agjent/eMarketingu ne barnatore
 • Prezantues mjeksor
 • Asistent/e administrative

Kualifikimet e kerkuara per keto pozita jane:

Agjent Marketingu

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise
 • Vizita e rregullt klienteve
 • Njohja e terenit
 • Aftesi per negocim
 • Pervoje pune se paku nje vit ne shitje ose marketing

Prezantues Mjekesor

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise me interes te veqant ne poliklinka
 • Njohja e terenit
 • Shkathtesi dhe efikasitet ne pune
 • Pervoje pune se paku nje vit ne shitje ose marketing (e preferuar ne barnatore poliklinika)

Asistent/e administrative

 • Faturimi, dhe sigurimi per mbarevajtjen e puneve administrative
 • Mbajtja e regjistrimeve te sakta dhe te plota dhe pergjegjesia per punet administrative
 • Pervoje pune se paku nje vit ne administrate
 • Kerkohet njohurine produkte farmaceutike per shkak te natyres se punes.

Te gjithe kandidatet e interesuar inkurajohen te dergojne CV e tyre ne email adresen deakosove@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me 20.05.2020

Gjatë kontaktit  përmendeni shpallje24.com pasi të keni kontaktuar verbalisht shitësin/blerësin/Publikuesin

 Lokacioni
Post your rating


Top